18 April 20:00 uur, ontmoetingscentrum Het Anker

Screenshot 2017-04-08 08.44.26

Windturbines naast woonwijken
Scania, Hogeschool Windesheim, Blauwvinger Energie (samen SWB) en de Gemeente Zwolle willen drie 150 meter hoge windmolens op Voorst plaatsen. Wist U dat er tot 2 kilometer sprake kan zijn van waardedaling van woningen, horizon vervuiling, geluid en bewegende slagschaduw?

Informatie
Kom op 18 April naar ontmoetingscentrum het Anker aan de Voorsterweg 36 in zwolle. Hier bespreken we het SWB plan en
status, aanwezige risico’s en wat U kunt doen.
Toegang is gratis, inloop vanaf 19.30

tegenwind-voostTegenwind Voorst
Duurzaamheid vraagt om een gezamenlijke oplossing op het gebied van wonen, werken en mobiliteit. We maken ons ernstige zorgen over het plaatsen windmolens naast onze woningen. En dat hoeft niet, er zijn door de gemeente en provincie betere locaties aangewezen.
Mag de verduurzaming van Zwolle ten koste gaan van Woonwijken ?

Volg ons op Facebook of Twitter

Screenshot 2017-04-08 08.49.45

Advertenties