blauwvinger-logo

Pas op http://windenergieinzwolle.nl/ probeert u te verleiden om iets te kopen wat van u is: word wakker en bescherm Spoolde en Westenholte voor deze diefstal. De huid van Zwolle wordt door blauwvinger energie al verkocht voordat de beer is geschoten.

Sinds vorige week is het aanmeldingsformulier op www.windenergieinzwolle.nl uitgebreid met drie opties om uit te kiezen. Zo kun je kiezen voor een Zwols Windaandeel met financieel voordeel. Daarbij wordt het eigendom van de windturbine (op voorst) in een coöperatie ondergebracht. De molen wordt opgedeeld in windaandelen en zolang de voorraad strekt kan iedere Zwollenaar windaandelen kopen. Het kopen van een of meerdere windaandelen leidt tot een jaarlijks rendement.

Gaat het nu over de toekomst van onze kinderen of de portemonnee ?

Advertenties